Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Pippa jakke

1 799,-
Velg farge
Grønn: Gumdrop Green Grønn: Gumdrop Green
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Mer info

Mer info

Kort jakke i multicoloured bouclèstruktur med krage og glidelåslukning i front. Jakken har innvendig fôr, fuskelommer med klaff og knapp på brystet, knappet mansjett på ermet og rett avslutning i kanten nede. Jakken er 58 cm lang i ryggen i størrelse 38. Modellen er 177cm høy og har på seg størrelse 36.

Materialer: 85%polyester, 15%ull
Fargekode: GJB
Artikkelnummer: 7502775

Vask og vedlikehold

Tåler ikke bleking

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel

Kun rens. Opptil 5%krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett