Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Maddie jakke

Velg farge
Brun: Cement Brun: Cement
449,- før 1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Rutet skjortejakke i myk børstet kvalitet med krage og frontknepping med naturfargede knapper. Jakken har innvendig fôr. krage, bærestykke med fold bak, brystlommer med klaff, stikklommer i sidene, knytebelte og rundet avslutning nederst med splitter i sidene. Lengde ca til kneet. Les mer

Mer info

Mer info

Rutet skjortejakke i myk børstet kvalitet med krage og frontknepping med naturfargede knapper. Jakken har innvendig fôr. krage, bærestykke med fold bak, brystlommer med klaff, stikklommer i sidene, knytebelte og rundet avslutning nederst med splitter i sidene. Lengde ca til kneet.

Materialer: 95%polyester, 5%ull
Fargekode: A9C
Artikkelnummer: 7249388

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes i vaskepose

Vaskes med tilsvarende farger.

Opptil 3% krymp. Vaskes på ullprogram.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler