Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Fri frakt over 1000,- Bli medlem her
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Kim kåpe

5 599,-
Velg farge
Svart: Black Svart: Black
Mer info

Mer info

Elegant trenchcoat i ullblanding. Trenchcoaten har delikat avforing, belte med knappet spensel i ryggen, generøs krage med knapp, frontknepping med matchende knapper og en knapp på ermet. Skrå lommer i front og lett innsvingt passform. Lengde til ovenfor kneet. Modellen er 180cm og har på seg str 36.

Materialer: 65% Ull 25% Polyamid 10% Kasjmir
Fargekode: CAB
Artikkelnummer: 7251950

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Kun rens

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett