Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Fri frakt over 1000,- Bli medlem her
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Ellinor dunkåpe

4 499,-
Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Rød: Molten Lava Rød: Molten Lava
Mer info

Mer info

Lang generøs dunkåpe i 90/10 dun/fjær med dunspenst på 650 cuin og matchende 2 way glidelås i front. Dunkåpen har hette, innvendig elastisk mansjett i ermet, nedfellbare reflekser i sidene, gode glidelåslommer innerlomme og logobagde på ermet. Praktisk tricolorefarget hempe i nakken og en liten tab i siden. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: K4M
Artikkelnummer: 7504055

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes separat

Må ikke bløtlegges

Ikke bruk tøymykner.

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett