Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Cille jakke

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grønn: Jadeite Grønn: Jadeite Rosa: Emberglow Rosa: Emberglow
1 149,- før 2 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Allsidig regn- og allværsjakke i eksklusivt materiale med meshfôr, myk fleece i kragen og rundet avslutning med feminine splitter nede i sidene. Den lette og komfortable jakken har waterproof glidelås i front, to gode ytterlommer med glidelås, to innerlommer og mulighet for justering på ermet. God hette med snøring og refleks på bremmen.Strategisk plasserte refleksdetaljer og ton i ton logo på ermet og hette. Feminin passform og innvendig tricolorefarget nakkehempe. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Les mer

  • Ikke på lager i VICbutikker
Mer info

Mer info

Allsidig regn- og allværsjakke i eksklusivt materiale med meshfôr, myk fleece i kragen og rundet avslutning med feminine splitter nede i sidene. Den lette og komfortable jakken har waterproof glidelås i front, to gode ytterlommer med glidelås, to innerlommer og mulighet for justering på ermet. God hette med snøring og refleks på bremmen.Strategisk plasserte refleksdetaljer og ton i ton logo på ermet og hette. Feminin passform og innvendig tricolorefarget nakkehempe. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  • Vindtett
  • Vanntett, 10 000 mm
  • Pusteevne, 10 000 mvp
  • Tapede sømmer
  • Innvendig meshfôr som ventilerer og isolerer
Materialer: 100% Nylon
Fargekode: I5Q
Artikkelnummer: 7248973

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes separat

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler