Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Christin jakke

1 999,-
Velg farge
Svart: Black Svart: Black Grå: Moon Rock Grå: Moon Rock
Mer info

Mer info

Lett vattert jakke i ytterstoff med lett struktur. Jakken har avtagbar hette ned snøring, rett passform, ermer med innvendig elastisk mansjett, liten logotab på ermet samt skjult glidelås og knepping i front. Skrå stikklommer og lengde til under setet. Modellen er 175cm og har på seg str 36.

Materialer: 100% nylon
Fargekode: I6D
Artikkelnummer: 7504412

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking

Kan ikke strykes, dampes eller presses

Kan ikke renses

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur

Fôr: 100% polyester. Vattering: 100% polyester

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett