Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Fri frakt over 1000,- Bli medlem her
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Cashet kåpe

4 399,-
Velg farge
Brun: Wood Ash Brun: Wood Ash
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Mer info

Mer info

Riccovero har eksklusivt for VIC utviklet en elegant og renskåret kåpe i behagelig melert kvalitet med dempet rute og kontrastfarget fôr. Kåpen har tre logoknapper i front, fine feminine panelsømmer, to front lommer og rett erm med en knapp. Lett innsvingt passform og lengde til ca midt på låret. Limited edition. Modellen er 175cm høy og har på seg størrelse 36

Materialer: 70% ull, 30% polyester
Fargekode: A9N
Artikkelnummer: 7251116

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Må renses

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett