Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Calli trench

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
3 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Trenchcoat med generøs krage med knapp, knytebelte med knapp bak i livet og knepping i front. Trenchcoaten er foret og har frontlommer. Feminin passform. Les mer

Mer info

Mer info

Trenchcoat med generøs krage med knapp, knytebelte med knapp bak i livet og knepping i front. Trenchcoaten er foret og har frontlommer. Feminin passform.

Materialer: 90% polyester, 10% polyurethane
Fargekode: 800
Artikkelnummer: 7246775

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler