Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Wilma jeans

Velg farge
Blå: Stonewashed Blå: Stonewashed
1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Sailorjeans i mellomblå vask med utenpåsydde lommer foran og bak, og knappet gylf med kobberfargede jeansknapper med logo. Jeansen er i en bomullsblanding med god stretch og har høyt liv og vide ben med kick nederst. Modellen er 177cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

Mer info

Mer info

Sailorjeans i mellomblå vask med utenpåsydde lommer foran og bak, og knappet gylf med kobberfargede jeansknapper med logo. Jeansen er i en bomullsblanding med god stretch og har høyt liv og vide ben med kick nederst. Modellen er 177cm høy og har på seg størrelse S.

Materialer: 90%bomull, 8%polyester og 2%elastan
Fargekode: DAA
Artikkelnummer: 7501832

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Opp til 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler