Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Fri frakt over 1000,- Bli medlem her
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Tux smal bukse

1 199,-
Velg farge
Blå: Parisian Night Blå: Parisian Night
Ikke på lager i VIC butikker
Mer info

Mer info

Smokinginspirert bukse i lett strukturert stretchkvalitet med satengbånd i siden, passepoilerte fuskelommer bak, stikklommer i siden og lukning med glidelås og hekte i livet. Buksen har mid waist livhøyde og linning med belteloops. God passform og smale rette ben. Kjøp gjerne med Tux blazer og Tux vest for hel matchende dress. Modellen er 180cm og har på seg str 36.

Materialer: 100% Polyester
Fargekode: EN5
Artikkelnummer: 7505344

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Strykes på vrangen

Kan renses.

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett