Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Marley bukse

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
269,- før 899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Myk og behagelig jerseybuke med elastikk og snøring i livet og sydd benpress i front. Buksen har stikklommer i sidene og ben som smalner inn nederst. Mid waist livhøyde og god passform. Kjøp gjerne med Marley genser for matchende sett. Les mer

Mer info

Mer info

Myk og behagelig jerseybuke med elastikk og snøring i livet og sydd benpress i front. Buksen har stikklommer i sidene og ben som smalner inn nederst. Mid waist livhøyde og god passform. Kjøp gjerne med Marley genser for matchende sett.

Materialer: 55% viskose, 40% polyester og 5% elastan
Fargekode: CAB
Artikkelnummer: 7500331

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

3% krymp

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler