Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

High waist bukse

Velg farge
Blå: Chambray Blue Blå: Chambray Blue
1 799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på ordre over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk bukse i lett melert kvalitet med god stretch. Buksen har høyt liv med to knapper i linning, skrå lommer i front og passepoilerte fuskelommer bak. Buksen har glidelåslukning og rette ben med vidde. God passform. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk bukse i lett melert kvalitet med god stretch. Buksen har høyt liv med to knapper i linning, skrå lommer i front og passepoilerte fuskelommer bak. Buksen har glidelåslukning og rette ben med vidde. God passform.

Materialer: 62% polyester, 32% viskose og 6% elastan
Fargekode: EN3
Artikkelnummer: 7250094

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler