Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

High waist bukse

Velg farge
Blå: Nebulas Blue Blå: Nebulas Blue
1 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Klassisk bukse i lett melert kvalitet med god stretch. Buksen har høyt liv med to knapper i linning, skrå lommer i front og passepoilerte fuskelommer bak. Buksen har glidelåslukning og rette ben med vidde. God passform. Modellen er 175cm høy og har på seg størrelse 36 Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk bukse i lett melert kvalitet med god stretch. Buksen har høyt liv med to knapper i linning, skrå lommer i front og passepoilerte fuskelommer bak. Buksen har glidelåslukning og rette ben med vidde. God passform. Modellen er 175cm høy og har på seg størrelse 36

Fargekode: EOV
Artikkelnummer: 7251486

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler