Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Colour bukse

Velg farge
Blå: R25 Blå: R25
1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt på ordre over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk dressbukse med normal livhøyde og lukning med usynlig hekte og glidelås. Buksen har stikklommer i front og passepoilerte fuskelommer bak. Rette ben med litt vidde. Kjøp gjerne sammen med Colour blazer for komplett dress. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk dressbukse med normal livhøyde og lukning med usynlig hekte og glidelås. Buksen har stikklommer i front og passepoilerte fuskelommer bak. Rette ben med litt vidde. Kjøp gjerne sammen med Colour blazer for komplett dress.

Materialer: 78%polyester, 16%viskose og 6%elastan
Fargekode: R25
Artikkelnummer: 7503408

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Opptil 5%krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler