Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Archie bukse

359,- før 1 199,-
Velg farge
Brun: AQA Brun: AQA
Mer info

Mer info

Komfortabel rutet dressbukse i behagelig kvalitet med mid waist liv, stikklommer i siden, passepoilerte baklommer med knapp og linning med beltestropper og matchende belte med spenne. Buksen har vide rett ben og lukkes i livet med knapp og glidelås. Kjøp gjerne sammen med Archie blazer og Archie vest for matchende sett. Modellen er 180cm og har på seg str 36.

Materialer: 80% polyester, 18% viskose, 2% elastan
Fargekode: AQA
Artikkelnummer: 7504672

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel

Vaskes med tilsvarende farger

Kan renses. Opp til 3% Krymp

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett