Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Tux blazer

539,- før 1 799,-
Velg farge
Blå: Parisian Night Blå: Parisian Night
Mer info

Mer info

Smokinginspirert midnattsblå blazer i klassisk passform med innvendig fôr, flotte slag med sateng, og lukning med satengtrukket knapp. Blazeren er i en behagelig lett strukturert stretchkvalitet, og har fuskelomme på brystet samt to passepoilerte lommer i front med satengkanting. Rett avslutning nederst og erm med knapp og splitt. Kjøp gjerne med Tux bukse og Tux vest for hel matchende dress. Modellen er 180cm og har på seg str 36.

Materialer: Fôr: 95% polyester, 5% elastan
Fargekode: EN5
Artikkelnummer: 7505345

Vask og vedlikehold

Tåler ikke bleking

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel

Kan renses.

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett