Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Tux blazer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
479,- før 1 599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Smokininspirert blazer i lett oversized passform med innvendig fôr, flotte slag med sateng, og lukning med satengtrukket knapp. Blazeren er i en behagelig lett strukturert strewtchkvalitet, og har fusklomme på brystet samt to passepoilerte lommer i front med satengkanting. Rett avslutning nederst og erm med knapp og splitt. Kjøp gjerne med Tux bukse og eller Tux vest for hel matchende dress. Les mer

Mer info

Mer info

Smokininspirert blazer i lett oversized passform med innvendig fôr, flotte slag med sateng, og lukning med satengtrukket knapp. Blazeren er i en behagelig lett strukturert strewtchkvalitet, og har fusklomme på brystet samt to passepoilerte lommer i front med satengkanting. Rett avslutning nederst og erm med knapp og splitt. Kjøp gjerne med Tux bukse og eller Tux vest for hel matchende dress.

Materialer: 100%polyester
Fargekode: CAB
Artikkelnummer: 7502317

Vask og vedlikehold

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Kun rens. Opptil 5%krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler