Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Mathilda blazer

Velg farge
Grønn: Pale Olive Green Grønn: Pale Olive Green
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Lett oversized blazer med fôr og lommer med klaff. Blazeren er dobbeltspent, har slag og rett ermavslutning. God lengde og komfortabel passform. Les mer

Mer info

Mer info

Lett oversized blazer med fôr og lommer med klaff. Blazeren er dobbeltspent, har slag og rett ermavslutning. God lengde og komfortabel passform.

Materialer: 73%polyester, 20%bomull, og 7%elastan
Fargekode: GFY
Artikkelnummer: 7249429

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Kun rens. Opptil 3%krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler