Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Lou linblazer

Velg farge
no:BEIGE: AQG no:BEIGE: AQG Rosa: Tangerine Rosa: Tangerine
1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Blazer i myk lin med rett passform og lommer med klaff. Blazeren har innvendig stripet fôr, lukkes med en hornfarget knapp i front, og tre knapper på ermet. Modellen er 175cm høy og har på seg størrelse 36. Les mer

  • Ikke på lager i VICbutikker
Mer info

Mer info

Blazer i myk lin med rett passform og lommer med klaff. Blazeren har innvendig stripet fôr, lukkes med en hornfarget knapp i front, og tre knapper på ermet. Modellen er 175cm høy og har på seg størrelse 36.

Materialer: 100% lin
Fargekode: AQG
Artikkelnummer: 7503352

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

Tåler ikke tørketrommel.

Kun rens. 3% Krymp

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler