Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Beth blazer

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer
899,- før 2 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Klassisk og tidløs Beth blazer i vakker midnattsblått med innslag av lurex i stoffet. Stretchstoffet gjør denne blazeren veldig behagelig å ha på. Blazeren har en feminin passform, kneppes med knapp i front og har to lommer med klaff. Splitt bak. Kombiner gjerne med High waist trouser fra Riccovero for matchende sett. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk og tidløs Beth blazer i vakker midnattsblått med innslag av lurex i stoffet. Stretchstoffet gjør denne blazeren veldig behagelig å ha på. Blazeren har en feminin passform, kneppes med knapp i front og har to lommer med klaff. Splitt bak. Kombiner gjerne med High waist trouser fra Riccovero for matchende sett.

Materialer: 63% polyester, 34% viskose, 2% elastan og 1% metaltråd
Fargekode: EM1
Artikkelnummer: 7251212

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Må renses

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler