Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Beth Blazer

3 499,-
Velg farge
Brun: Chocolate Brown Brun: Chocolate Brown
Mer info

Mer info

Klassisk og tidløs Beth blazer i lettstelt kvalitet med delikat fôr. Stoffet har en mekanisk stretch som gjør plagget veldig behagelig å ha på. Blazeren har en feminin passform med slag og en knapp foran, myk skulderpute, skrå brystlomme og to lommer med klaff. Splitt bak. Modellen er 175cm og har på seg str 36.

Materialer: 62% polyester, 32% viskose og 6% elastan
Fargekode: AIJ
Artikkelnummer: 7252788

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask

Må renses

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett