Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Alfie blazer

Velg farge
Grønn: Dusky Green Grønn: Dusky Green
1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Lang blazer i behagelig kvalitet med lett struktur og matchende fôr. Blazeren er dobbelstspent med svarte knapper, har passepoilerte lommer og rett avslutning nede. Kjøp gjerne med Alfie bukse for matchende sett. Les mer

Mer info

Mer info

Lang blazer i behagelig kvalitet med lett struktur og matchende fôr. Blazeren er dobbelstspent med svarte knapper, har passepoilerte lommer og rett avslutning nede. Kjøp gjerne med Alfie bukse for matchende sett.

Materialer: 70%polyester, 17%viskose, 10%ull og 3%elastan
Fargekode: GKJ
Artikkelnummer: 7501169

Vask og vedlikehold

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Kun rens. Opptil 5%krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler