Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Møt våre ansatte

Møt våre ansatte

Butikkselger VIC BorgLotte, Butikkleder VIC Borg
Lotte begynte å jobbe i VIC som ekstrahjelp i 2016. Det tok ikke lang tid før hun fikk fast stilling og høyere stillingsprosent. Nå har hun også fått muligheten til å vikariere i Butikklederstillingen på VIC Borg. Bakgrunnen for at Lotte ønsket seg jobb i VIC var fordi hun elsker å jobbe med mennesker og snakke med kunder. Det er motiverende for henne å hjelpe kundene med fine antrekk og føle at hun hjelper folk med å dekke sine behov.

«I VIC får du muligheten til å utvikle deg. Det er veldig stas for meg å nå få fungere i stillingen som Butikkleder,» sier Lotte. «Det at vi selger både dame- og herreklær gjør også at man som ansatt får lære mye om mote og tekstil på kort tid.»

Lotte forteller videre at VIC har en kultur der folk er flinke til å stille opp for hverandre. De har et godt team som jobber sammen i butikken, og det er også et tett samarbeid med nærliggende butikker og med hovedkontoret.

Butikkleder VIC KolbotnAina, Butikkleder VIC Kolbotn
Aina har jobbet i VIC siden 2019. I denne tiden har hun fått ulike utfordringer som å være stedfortreder i andre butikker, samt lede 2 butikker samtidig. Hun begynte å jobbe i VIC fordi hun liker konseptet veldig godt. Hun har alltid trivdes med å jobbe i butikk og setter pris på å kunne være sosial og ha kundekontakt hver dag.

«I VIC spiller vi hverandre gode, og det er alltid noen du kan spørre om hjelp hvis du trenger det. Kulturen er åpen med en flat struktur,» forteller Aina. «I tillegg er det gøy å få jobbe i et stort selskap med kjente merkevarer.»

Aina forteller videre at i jobben sin får hun være både sosial og kreativ, og får muligheten til å bli godt kjent med både ansatte og kunder, noe hun trives svært godt med.


Ingrid, Butikkselger hos VIC Strømmen
Ingrid jobber i dag som Butikkselger, og har tidligere også hatt Butikklederrolle i VIC. Ingrid forteller om en bratt læringskurve da hun startet i VIC i 2017.

«Det som gjør VIC og VOICE til en god arbeidsgiver er muligheten til å utvikle seg,» forteller Ingrid. Vi har et godt arbeidsmiljø og et godt læringsmiljø i butikken. En arbeidsdag er aldri lik, og Ingrid trives med variasjonen.

«VIC har et miljø der man føler seg sett og hørt, og der vi får bli kjent med lederne og fremtidsplanene. Det gir meg en boozt!» sier Ingrid.

 
Michelle, Butikkselger hos VIC Rykkinn
Michelle har jobbet i VIC siden 2022. Hun forteller hun har lært mye av gode veiledere i et fint miljø.

«I VOICE blir de ansatte sett, får god opplæring, og vi får alltid svar på noe hvis vi lurer på noe,» forteller Michelle. Hun beskriver sin arbeidsplass som lærerik og gøyal, og mener at andre mennesker som liker å snakke med folk, hjelpe andre, være sosial og lære nye ting, bør søke jobb i en av kjedene til VOICE.


Neringa, Butikkleder hos VIC Jessheim
Neringa startet i VIC i 2022, og forteller hun har utviklet seg mye og fortsetter å utvikle seg. Neringa er en person som brenner for butikkdrift og for VIC konseptet. «Fine og gode produkter er gøy og lett å selge,» sier Neringa smilende.

«I VIC er vi en familie. Vi støtter og motiverer hverandre. Jeg er stolt av å jobbe i VIC og VOICE,» forteller Neringa. «Vi lærer fra hverandre, og hjelper hverandre.»

Vi spør Lotte, Aina, Ingrid, Neringa og Michelle – hva skiller VIC fra andre klesbutikker?

«Vi har klær til alle aldersgrupper, både trendplagg og baseprodukter»

«Vår høye servicegrad er alfa & omega»

«Både utvalg og kvalitet på produktene er veldig bra og vi har innbydende, åpne og lyse butikker»

«Vi har pene og ordentlige butikker, men en fin atmosfære, god service og ikke minst kvalitet på produktene»