Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT
Møt våre ansatte

Møt våre ansatte

Butikkselger VIC Storo
Malgorzata, Butikkselger hos VIC Storo
Malgorzata har vært ansatt hos VIC Storo siden butikken åpnet i 2019, men helt fra 2011 var hun ansatt i en VIC franchise-butikk. Hun begynte å jobbe i VIC fordi hun interesserer seg for klær og mote, samt at hun liker godt å jobbe med kundene. Hun er glad i en hverdag der det skjer mye.

«Jeg trives godt på jobb fordi vi har et godt arbeidsmiljø, hyggelige kolleger, og jeg får energi av fornøyde kunder» forteller Malgorzata. «Jeg tror at alle som har en interesse for mote og synes det er gøy å jobbe med kunder og fine klær, vil trives godt i VIC.»

Malgorzata forteller videre at man får mange utviklingsmuligheter som ansatt i VIC. I tillegg trekker hun frem at hun er trygg på jobb da hun føler at alle i teamet vet hva som skal gjøres. Det er en klar arbeidsfordeling og ellers er alt i selskapet «på stell», forteller hun.

Butikkselger VIC BorgLotte, Butikkleder VIC Borg
Lotte begynte å jobbe i VIC som ekstrahjelp i 2016. Det tok ikke lang tid før hun fikk fast stilling og høyere stillingsprosent. Nå har hun også fått muligheten til å vikariere i Butikklederstillingen på VIC Borg. Bakgrunnen for at Lotte ønsket seg jobb i VIC var fordi hun elsker å jobbe med mennesker og snakke med kunder. Det er motiverende for henne å hjelpe kundene med fine antrekk og føle at hun hjelper folk med å dekke sine behov.

«I VIC får du muligheten til å utvikle deg. Det er veldig stas for meg å nå få fungere i stillingen som Butikkleder,» sier Lotte. «Det at vi selger både dame- og herreklær gjør også at man som ansatt får lære mye om mote og tekstil på kort tid.»

Lotte forteller videre at VIC har en kultur der folk er flinke til å stille opp for hverandre. De har et godt team som jobber sammen i butikken, og det er også et tett samarbeid med nærliggende butikker og med hovedkontoret.

Butikkleder VIC KolbotnAina, Butikkleder VIC Kolbotn
Aina har jobbet i VIC siden 2019. I denne tiden har hun fått ulike utfordringer som å være stedfortreder i andre butikker, samt lede 2 butikker samtidig. Hun begynte å jobbe i VIC fordi hun liker konseptet veldig godt. Hun har alltid trivdes med å jobbe i butikk og setter pris på å kunne være sosial og ha kundekontakt hver dag.

«I VIC spiller vi hverandre gode, og det er alltid noen du kan spørre om hjelp hvis du trenger det. Kulturen er åpen med en flat struktur,» forteller Aina. «I tillegg er det gøy å få jobbe i et stort selskap med kjente merkevarer.»

Aina forteller videre at i jobben sin får hun være både sosial og kreativ, og får muligheten til å bli godt kjent med både ansatte og kunder, noe hun trives svært godt med.

Vi spør Malgorzata, Lotte og Aina – hva skiller VIC fra andre klesbutikker?
«Vi har klær til alle aldersgrupper, både trendplagg og baseprodukter»
«Vår høye servicegrad er alfa & omega»
«Både utvalg og kvalitet på produktene er veldig bra og vi har innbydende, åpne og lyse butikker»