Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Mann i blå dress

Dress -1000,-

På utkikk etter ny dress? Akkurat nå gir vi deg som medlem i VIC Kundeklubb 1000,- i rabatt ved kjøp av hel dress. Gjelder ordinære varer ved kjøp av valgfri bukse og blazer. Benytt rabattkoden du får tilsendt på e-post for å aktivere dette tilbudet når du handler online. Nye medlemmer mottar rabattkoden på SMS ved innmelding.

Ikke medlem av VIC kundeklubb? Meld deg inn her!

 

Velg mellom hel dress eller blazer og bukse. Vi har dresser i flere forskjellige kvaliteter og passformer. Kanskje det er en hel blå dress fra Mario Conti du skal gå for denne gangen? Eller en lekker grønn lindress fra Vesbar? Vi har også en mengde blazere og chinos du kan mixe og matche som du selv ønsker. 

Ta turen innom en av våre butikker eller bestill på nett og prøv dressen hjemme, hvis du ønsker det. Bestill med Porterbuddy og få den hjem samme dag eller dagen etter.

Du kan enkelt returnere dressen i en av våre fysiske butikker og bytte til en annen vare med samme eller høyere verdi. Hvis du ønsker pengene dine tilbakebetalt må varen sendes tilbake til nettbutikken som en ordinær retur.

Vi hjelper også gjerne til å finne matchende antrekk til den du vil feire med!

Denne kampanjen er gyldig 30. april. - 17. mai 2024

Blazer Shop nå

Dressbukse Shop nå

Shop nå Kjoler

Biel kjole ECL
50%
Riccovero
34 36 38 40 42 44 46
999,- før 1 999,-

Les mer