Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

SESONGENS LINKLÆR

Plagg i lin hører sommeren til. Her er designerens tips til plaggene og stylingen som gjør deg velkledd gjennom sommeren, samtidig som de er behagelige å ha på seg.

Endelig er sommeren her, og det er tid for sommerfester, parkheng, et glass på bryggen og alt annet som hører sommeren til. Kanskje det er på tide å oppgradere sommergarderoben? 

Årets linkolleksjon fra VIC er fullspekket av plagg til både han og henne som oser sommer og samtidig er behagelige nok til at du kan bruke de hele dagen og utover i sommernatten. 

I jobben som designer i Vesbar er klær og trender hverdagen til Lisa-Mari Hansen. Hun har full oversikt over hva som rører seg i motebildet og her er hennes beste tips til deg som er på jakt etter de ultimate sommerplaggene. 

Lisa-Mari sier følgende om sin rolle som designer i Vesbar: For å utvikle gode plagg som kan brukes om igjen sesong etter sesong har jeg fokus på tidløs design og materialer av høy kvalitet allerede på skissestadiet. Videre i design prosessen jobber jeg sammen med min produktutvikler for å sikre en behagelig passform og den kvaliteten som er satt for merkevaren, Vesbar.

Dette tror jeg er nøkkelen for at plagg fra Vesbar kan bli herrenes favoritter sesong etter sesong. 

Hva synes du er mest gøy i rollen som designer? 
Mitt mål som designer er at Vesbar skal være til stede i alle menns garderobe. Jeg elsker når jeg ser folk med Vesbar produkter, da blir jeg så stolt!

Sommerens linkolleksjon

Det som er gøy med lin er at det er et av de eldste tekstilene vi kjenner til. Lin er et naturmateriale med varmeregulerende egenskaper som holder deg kjølig selv på de varmeste dagene. Dette gjør at du kan nyte sommeren med stil og komfort. 

Lin er et svært sterkt og holdbart materiale, og etter min mening et tekstil som bare bli penere og mer behagelig etter flere års bruk. Ved å blande lin med andre naturmaterialer som bomull og viskose tilfører du andre egenskaper til materialet. Les mer om dette HER

Sommerkolleksjonen til Vesbar har utrolig mange plagg i lin og linblandinger som spenner fra delikate og nøytrale nyanser til de mer livlige. Fargene er nøye utvalgt for å passe en hver anledning, fra varme strandturer til mer elegante sommerfester. Plaggene i kolleksjonen kan man enkelt mixe og matche, slik at du lett kan skape en rekke ulike antrekk uten å gå på komproomiss med stil eller komfort. 

 

Lisas favoritter fra sommerens linkolleksjon

 

1. Aurel Skjorte og shorts

image1lxta.png

Matchende sett er veldig trendy denne sesongen, og det er også striper. Dette settet i en deilig lin/viskose blanding er utrolig behagelig! Style gjerne med åpen skjorte med en t-skjorte under for en avslappet stil med maksimal komfort. Du finner Aurel skjorter HER og Aurel Shorts HER.

2. Conrad Linskjorte

Dette er en anvendelig skjorte som man fint kan dresse opp eller ned. Bruk den med lange ermer til pent eller brett opp ermene for en mer casual look. Den kommer i 100% lin, som både er varmeregulerende og antibakterielt. Denne kan brukes til både bukser og shorts og er en veldig anvendelig skjorte å ha i sommergarderoben. Du finner Conrad Linskjorte HER

3. Russel Linpolo

Dette er en absolutt favoritt i kolleksjonen. Jerseykvaliteten er helt fantastisk med en høy andel lin mikset med litt nylon for å gjøre plagget mykere, samt at det holder fasongen bedre i vask. Polokragen gjør også at man ser velkledd ut, uten av det går på bekostning av komforten på en varm sommerdag. Poloen kan styles med Abel linbukse for en avslappet look eller med Carl Shorts for en mer klassisk look. Du finner Russel Linpolo HER

Se resten av sesongens linkolleksjon her >>>