Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

KLAR FOR FEST!

Uansett hvilken anledning du skal pynte deg til, har vi antrekket som passer. Nå nærmer sesongens festligheter seg, gjør deg klar forvinterens og julens festligheter med disse antrekkene!

Med vinteren og julen kommer det flere festlige anledninger som mange ser frem til. Vi har satt sammen 7 fine forslag til festantrekk som vil passe de fleste anledninger. Enten du liker å kle deg i dress, skjørt eller kjole, vi er sikre på at du finner en favoritt!

1.

Tux

Denne mørkeblå 3-delte dressen er virkelig en drøm! Pynt den opp sammen med en fin veske og hæler, og du får et elegant uttrykk som passer de fleste anledninger!

Se bukse HER og vest HER.

Shop nå
2.

Sparkling

Sesongens festligste kjole! Denne skinnende kjolen med paljetter og en flatterende passform er perfekt til årets julebord eller nyttårsfeiring. En kjole man blir glad av!

SHOP NÅ
3.

Festfin i mønster

En mønstret kjole i fine blåtoner passer i et hvert selskap. Denne kan brukes til både fest, bursdag og hverdagslige aktiviteter. En must-have å ha i skapet!

Shop nå
4.

Vinterdrøm

Denne kjolen med frynser og paljetter er perfekt for vinterens og julens festligheter. Denne kan styles opp og ned og kan brukes til de fleste anledninger. En veldig anvendelig og klassisk kjole. 

Shop nå
5.

Disco

Vi elsker dette festlige skjørtet! Det kan enten styles med en elegant lys bluse som på bildet eller med paljettblusen som kommer i samme kvalitet som skjørtet. Skjørtet har behagelig elastikk i livet og paneler som gir vidde og pent fall. 

SHOP NÅ
6.

Velour

Denne mønstrete kjolen i vevet velourstruktur er så fin! Den passer til de fleste anledninger og kan brukes langt utover sesongen både på grunn av lengden på kjolen og på ermene. Med en slik kjole er det enkelt å kle seg!

SHOP NÅ
7.

PALJETTER

Hvis du er en av de som trives bedre i dress enn i kjole har vi også en fantastisk paljettdress denne sesongen. Mix og match blazer og bukse med andre bukse og topper eller bruk hele dressen for en skikkelig paljettdrøm. 

SHOP NÅ

Flere favoritter

Eira kjole CAB
70%
Mellowfield
34 36 38 40 42 44
479,- før 1 599,-
Elita bluse MTV
70%
Mellowfield
34 36 38 40 42 44
209,- før 699,-
Aleah bukse Q1K
70%
Mellowfield
XS S M L XL XXL
239,- før 799,-