Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Herre: Fine antrekk til sommerfestene

Det er endelig sommer, noe som betyr at det vil dukke opp hyggelige anledninger til å kunne pynte seg. Heldigvis er det fullt mulig å kle seg til fest, og samtidig være kul, avslappet og komfortabel. Her er de beste tipsene.

Grillfest, hageparty eller en tur på byen med gutta. Det er ikke alltid like lett å kle seg til sommerfestene da man må ta hensyn til anledning, komfort, temperatur og samtidig skulle se bra ut. Vi har derfor plukket ut tre fine antrekk som er pyntet, men avslappet, som gjør deg velkledd til de hyggelige anledningene som sommeren har å by på.

La deg inspirere og bli klar for sommerens festligheter med disse antrekkene.

1.

En god klassiker

Det blir ikke enklere å pynte seg til fest enn med en fin skjorte. Velg skjorte ut fra hvilken passform du trives best i og du er velkledd til de fleste anledninger.

SHOP SKJORTE
En god klassiker
2.

Blazeren

Med en blazer til blir det aldri feil uansett anledning. Kombiner den med en fin skjorte eller t-skjorte under i sommer, så får du med en gang et stilfullt og avslappet antrekk uten at du stikker ut i mengden

SHOP BLAZER
En god klassiker
3.

Velkledd i mønster

Et fint alternativ til fest i sommervarmen, er et par pene chinos shorts kombinert med en kul mønstrete skjorte. Da får du en luftig og avslappet stil, samt som du ser velkledd ut.

SHOP SKJORTE
Den møstrete skjorten
Bli klar for sommerfesten

Shop nå

Les mer