Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 1000,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Fine antrekk til sesongens fester

Endelig kan vi være sosiale igjen og våren betyr tid for mange sosiale anledninger. Til de hyggelige anledningene kan det være gøy å pynte seg, og det finnes mange fine antrekk til å gjøre det. Vi har samlet de beste tipsene!

Det er ikke alltid lett å velge hva man skal ha på. Det som er lurt er å ta hensyn til hvilken anledning det er, komfort og hvordan man vil se ut. Vi har plukket ut flere fine anntrekk som passer til festen.

La deg inspirere og bli klar for sesongens festligheter med disse antrekkene.

1.

En god klassiker

Festen blir alltid bra med en god skjorte til. Veneto skjorten fra Mario Conti er en bomullsskjorte med stretch og smal passform. Perfekt under genser og i dressen.

SHOP NÅ
Klassisk skjorte
2.

Dressjakken

Med dressjakken Milano Dario skiller du deg garantert ut på festen. Dressjakken kan også brukes til alle årets festligheter, noe som gjør den fleksibel. Tilhørende bukse finner du her

SHOP NÅ
Dressjakke Mario Conti
3.

Dressbuksen

Dette er den tilhørende dressbuksen for dressjakken Milano Dario som du ser over. Disse to sammen gjør at du skiller deg godt ut, spesielt med sin fine blåfarge.

SHOP NÅ
Den perfekte dressbuksen
4.

Stilren skjorte

En perfekt skjorte som passer til flere anledninger. På festen, på jobb eller hverdagen - denne passer til det meste. Perfekt under genseren, blazeren eller i dressen. 

SHOP NÅ
Stilren skjorte
5.

Fleksibel blazer

Blazere passer perfekt til det meste. Jobb, fest og selskap. Denne blazeren kan du kombinere med både skjorte eller en pen genser under, noe som gjør den veldig fleksibel til de fleste anledninger.

SHOP NÅ
Den perfekte blazer

Bli klar for sommerfesten Shop nå

Aqua skjorte E8Q
S M L XL XXL

Mario Conti Aqua skjorte

999,-