Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Fri frakt!

Fine festantrekk til herre

Festsesongen er i gang, med mange hyggelige anledninger til å pynte seg. Det er heldigvis fullt mulig å kle seg til fest, og samtidig være kul, avslappet og komfortabel. Her er de beste tipsene.

De aller fleste menn har en eller flere dresser i klesskapet, men det er ikke alltid man vil kle seg så formelt. Eller man ønsker kanskje å gi dressen er litt annet uttrykk. Kleskodene til de store anledninger som bryllup, krever som oftest fortsatt en dress. Derimot er det helt fint å velge noe mer avslappet til for eksempel høstfesten eller en dåp.

Her er tre tips til antrekk som er pyntet, men avslappet.

1.

Lag på lag

En fin blazer passer perfekt til både hverdag og fest. I høst holder vi oss varme med å kombinerer skjorte og genser under blazeren. Gjør looken komplett med en fin jeans.

Lag på lag
2.

Gå for ruter

Chinos er alltid en vinner. I høst fornyer vi oss og bytter ut den ensfargede chinosen med en oppdatert og diskre rute i grått. Kombiner med en Mock Neck genser for et tidsriktig antrekk.

Gå for ruter
3.

En god klassiker

Det blir ikke enklere å pynte seg til fest enn med en fin skjorte. Velg skjorte ut fra hvilken passform du trives best i og du er velkledd til de fleste anledninger.

En god klassiker
Sesongens fesligheter

Les mer