Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Seks flotte gavetips til morsdag

Søndag 13.februar er det morsdag, og det er en fin anledning å skjemme bort en mamma, eller noen du synes fortjener en ekstra oppmerksomhet. En fin bluse, genser eller en varm cardigan? Vi har samlet seks flotte gavetips til deg som trenger litt inspirasjon til morsdagsgave.

1.

En fin bluse

En delikat mønstret bluse kan enkelt løfte et antrekk og passer de fleste anledningen. Et fint plagg man enkelt kan matche både til bukser og skjørt

SHOP NÅ
Daisy Bluse
2.

Strikkegenser

Myk og behagelig strikkegenser i klassiske striper er en vinner i vårgarderoben. Den er kledelig samtidig som den holder deg varm, og er med på å gi en frisk pust i garderoben.

SHOP NÅ
Bretagne genser
3.

Deilig cardigan

Cardigan i en deilig ullmix er fint å ha nå i overgangsperioden fra vinter til vår. Den er allsidig og kjempe fin å style enten det er til jeans, over en bluse eller en høyhalset genser.

SHOP NÅ
Sissel Strikkejakke
4.

Lett dunjakke

En lett dunjakke passer mesteparten av året og er en allsidig jakke man kan ta med overalt. Om man enten skal en tur til byen eller på fjellet, er denne helt perfekt.

SHOP NÅ
Aina Dunjakke fra Jean Paul
5.

Den klassiske skjorten

En klassisk skjorte tar seg alltid godt ut og med en hvit skjorte har man et hav av kombinasjonsmuligheter. Fin til bruk både på jobb, fest eller en middag med venner.

SHOP NÅ
Kris Stotskjorte
6.

Spreke sko

Sko i knallfarger spriter opp et hvert antrekk og gjør at følelsen av vår virkelig slår inn. Ikke minst er man både komfortabel og velkledd.

SHOP NÅ