Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Seks flotte gavetips til morsdag

Søndag 14.februar er det morsdag, og det er en fin anledning å skjemme bort en mamma, eller noen du synes fortjener en ekstra oppmerksomhet. En fin bluse, genser eller en varm cardigan? Vi har samlet seks flotte gavetips til deg som trenger litt inspirasjon til morsdagsgave.

1.

En fin bluse

En delikat mønstret bluse kan enkelt løfte et antrekk og passer de fleste anledningen. Et fint plagg man enkelt kan matche både til bukser og skjørt

SHOP NÅ
Rumer Bluse fra Blu
2.

Strikkegenser

Myk og behagelig strikkegenser i en lys og fresh farge er perfekt for en norsk tidlig vår. Den er kledelig samtidig som den holder deg varm, og er med på å gi en frisk pust i garderoben.

SHOP NÅ
Katrine Genser fra Jean Paul
3.

Deilig cardigan

Cardigan i en deilig ullmix er fint å ha nå i overgangsperioden fra vinter til vår. Den er allsidig og kjempe fin å style enten det er til jeans, over en bluse eller en høyhalset genser.

SHOP NÅ
Adele Cardigan fra Jean Paul
4.

Lett dunjakke

En lett dunjakke passer mesteparten av året og er en allsidig jakke man kan ta med overalt. Om man enten skal en tur til byen eller på fjellet, er denne helt perfekt.

SHOP NÅ
Sandra Dunjakke fra Blu
5.

Den klassiske skjorten

En klassisk skjorte tar seg alltid godt ut og med en hvit skjorte har man et hav av kombinasjonsmuligheter. Fin til bruk både på jobb, fest eller en middag med venner.

SHOP NÅ
Vex skjorte fra Inwear
6.

Mykt skjerf

Et lett og mykt skjerf i friske farger er et flott tilbehør som er godt å ha på de kjølige vårdagene. En fin gave å gi og som gir antrekket det lille ekstra.

SHOP NÅ