Gå til innhold

Levering på døren! Handle for over 1000,- og få fri frakt

5 flotte gavetips til morsdag

Søndag 9.februar er det morsdag, og det er en fin anledning å skjemme bort en mamma, eller noen du synes fortjener en ekstra oppmerksomhet. En fin bluse, genser eller en varm cardigan? Vi har samlet 5 flotte gavetips til deg som trenger litt inspirasjon til morsdagsgave.

1.

En fin bluse

En delikat mønstret bluse kan enkelt løfte et antrekk og passer de fleste anledningen. Et fint plagg man enkelt kan matche både til bukser og skjørt

Fin sort bluse fra Vavite i blomsterprint
2.

Strikkegenser

Myk og behagelig strikkegenser i en lys og fresh farge er perfekt for en norsk tidlig vår. Den er kledelig samtidig som den holder deg varm, og er med på å gi en frisk pust i garderoben.

Fin rosa strikkegenser fra Jean Paul
3.

Deilig cardigan

Cardigan i en deilig mohairmix er fint å ha nå i overgangsperioden fra vinter til vår. Den er allsidig og kjempe fin å style enten det er til jeans, over en bluse eller en høyhalset genser.

Avlang cardigan i ullmix, i en fin grønnfarge
4.

Lett dunjakke

En lett dunjakke passer mesteparten av året og er en allsidig jakke man kan ta med overalt. Om man enten skal en tur til byen eller på fjellet, er denne helt perfekt.

Lett og fin dunjakke fra BLU i en fin olivengrønn farge
5.

Den klassiske skjorten

En klassisk skjorte tar seg alltid godt ut og med en hvit skjorte har man et hav av kombinasjonsmuligheter. Fin til bruk både på jobb, fest eller en middag med venner.

En klassisk hvit bomullskjorte fra Jean Paul