Gå til innhold

7 fine antrekk til sesongens festligheter

Uansett hvilken anledning du skal pynte deg til, har vi funnet antrekket som passer. Her er festklærne du trenger til våren og sommerens store (og små) anledninger!

Helene Svardal  Sosiale medier-ansvarlig i VIC.

Med våren og sommeren kommer også de festlige anledningene som perler som en snor. 17.mai, dåp, konfirmasjoner, sommerfester og bryllup gir mange fine anledninger til å pynte seg. Helene Svardal er ansvarlig for sosiale medier i VIC, og hun gleder seg til festsesongen.

– Utvalget i butikkene til VIC fremover er fullt av fine kjoler, skjørt og andre festantrekk, så her er det lett å føle seg bortskjemt på valgmuligheter. Men det er et skikkelig luksusproblem, ler hun.

Helene har stylet 7 forslag til fine festantrekk som passer de fleste anledninger, finn din favoritt her!

1. Kul i kjole

En sommerlig kjole blir hakket mer formell og pyntet med en dressjakke over. I tillegg er det deilig å ha en jakke over skuldrene dersom solen skulle forsvinne bak en sky. Et par åpne sandaler med korkhæl er fine og behagelige til fest, og kan også brukes til hverdags til en shorts eller korte jeans.

Blazer fra Donna 1199 kr, kjole fra BLU, 999 kr, veske fra Pourchet, 1099 kr, armbånd fra Snø Of Sweden, sandaler fra Steve Madden, 1199 kr.

2. Snerten i bukse

En blomstrete bukse sammen med en avslappet t-skjorte gir et pyntet uttrykk, uten at det blir for stivt. Både buksen og t-skjorten kan brukes hver for seg, så du får flere antrekk ut av plaggene dine. En åpen sandal med høy hæl gir antrekket en ekstra piff, og en knallfarget veske er prikken over i'en.

Topp fra BLU 699 kr, bukse fra BLU, 1299 kr, armbånd fra Snø Of Sweden, 499 kr, veske fra Pourchet, 799 kr, sko fra Steve Madden, 899 kr.

3. Jakken som passer til alt

En god dressjakke pynter opp de fleste antrekk, og passer fint sammen med en pyntet blondekjole. Topper du antrekket med et par kule solbriller og noen lekre øredobber, er du klar for festen!

Kjole fra BLU 1999 kr, blazer fra Donna 1199 kr, solbriller fra Le Spec 549 kr, øredobber fra Snø of Sweden 299 kr.

4. Tøff i skinnjakke

En skjortekjole kombinert med en skinnjakke og et par kule sandaler, gir et avslappet antrekk man likevel kan føle seg pyntet i. Jakken gjør kjolen mer rocka, og sandalene tilsetter et sporty preg på antrekket.

Skinnjakke fra BLU 2999 kr, kjole fra BLU 599 kr, sandaler fra Steve Madden, 1199 kr, øredobber og armbånd fra Snø Of Sweden, 299 kr per stk.

5. Casual party

Denim er i vinden, og alle trenger en denimjakke i skapet - den passer nemlig like godt til fest som til hverdags. En søt kjole under en olajakke skaper fine kontraster, og med et par søte tøysko til er du klar for våren og sommerens fester.

Denimjakke Lee 999 kr, kjole fra BLU, 1499 kr, sko fra Jean Paul, 399 kr, øredobber fra Snø Of Sweden, 349 kr.

Dilla på denim? Her finner du den rette jeansen for deg!

6. Lag på lag

Skal du på en uformell og kul fest, bør antrekket være deretter. Kle deg lag på lag med bukser under kjolen, så er du klar for å rocke hele natten! Vi elsker når vi får mest mulig ut av garderoben, og med disse plaggene får du flere fine antrekk.

Skjortekjole fra BLU, 1699 kr, jeans fra Lee, 899 kr, t-skjorte fra BLU, 399 kr, veske fra Pourchet, 799 kr.

7. Alt i ett

Den klassiske buksedrakten, også kalt jumpsuit eller boilersuit, er årets heteste plagg - og fungerer fint til fest. Tilsett et par glitrende øredobber for ekstra bling, så er du klar!

Jumpsuit fra BLU, 1499 kr, øredobber fra Snø Of Sweden, 349 kr, sko fra Steve Madden, 899 kr, armbånd fra Snø Of Sweden, 399 kr.

Les mer om hvordan du blir festfin!