Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

7 fine antrekk til sesongens festligheter

Uansett hvilken anledning du skal pynte deg til, har vi funnet antrekket som passer. Her er festklærne du trenger til våren og sommerens store (og små) anledninger!

Med våren og sommeren kommer også de festlige anledningene som veldig mange av oss har sett frem til. Hagefester, bursdager og sommerfester gir mange fine anledninger til å pynte seg.

Vi har satt sammen 7 forslag til fine festantrekk som passer de fleste anledninger.

1.

Romantiske blonder

Hvit blondekjole hører sommeren til og er plagg du kan ta frem hver eneste sommer. Et trygt alternativ til enhver anledning.

Viola blondekjole
2.

Stilfullt og trendy

En flott blazer passer perfekt til både hverdag og fest. Gå for en lys variant i sommer og tilføy et par matchende bukser for en trendy look. En enkel måte å kle seg stilfullt på.

3.

Matchende sett

En blomstret bluse sammen med en matchende skjørt gir et pyntet og lekent uttrykk. Både blusen og skjørtet kan brukes hver for seg, så du får flere antrekk ut av plaggene dine.

4.

Alt-i-et

Den klassiske jumpsuiten er det perfekte alternative til sommerkjolen og passer utmerket til både avslappede og formelle anledninger.

Jumpsuit
5.

Behagelig i lin

Linkjolen er en must-have i sommergarderoben og et plagg som er vel så fin til fest som til hverdag. Perfekt til de varmeste sommerdagene når man ønsker et lett og luftig antrekk.

Linkjole fra BLU
6.

80-talls vibber

Puffermer er en av årets største trender og med denne lekre 80-talls inspirerte kjolen kan du være sikker på at du blir festens midtpunkt.

7.

Praktisk og lekker

En skjønn og behagelig boheminspirert kjole med litt lengde, er nydelig sammen med et par sandaler og noen enkle tilbehør. En praktisk kjole du kan style opp eller ned alt etter anledning.  

Edina kjole

Les mer