Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR RETUR FREM TIL 9. JANUAR

Levering på døren! Handle for over 1000,- og få fri frakt!

Avvikende Åpningstider

INFORMASJON I FORBINDELSE MED CORONAVIRUSET

Fra 15. april er alle VIC-butikker åpne igjen.
Åpningstider: Mandag til lørdag kl. 10-17
Obs! Noen butikker kan ha avvikende åpningstider. Hvis du ønsker å kontakte en VIC-butikk for å sjekke åpningstider finner du alle våre butikker her.

Vi har høyt fokus på smittevern og følger de råd som kommer fra Helsedirektoratet. Med bakgrunn i dette har vi innført ekstraordinære tiltak for å forebygge smitte.

VANER SOM FOREBYGGER SMITTE
Alle våre ansatte er godt informert om helsedirektoratet sin veileder for å forebygge og begrense smitte. I tillegg er alle våre butikker utstyrt med plakater for å minne både oss og deg om å vaske hender, hoste i albuekrok og holde avstand.

VASK AV BUTIKKEN
Vi vasker butikken hyppig og vil vaske berøringsflater inkludert bankterminal flere ganger daglig.

HOLD AVSTAND
Vi gleder oss til å møte deg i butikken, men husk at vi må holde minimum 1 meters avstand til hverandre. Hvis det skulle bli for mange kunder i butikken samtidig vil vi be deg vente utenfor til andre kunder går ut igjen.

BETAL MED KORT
Vi oppfordrer alle så langt det er mulig til å betale med kort. Bruk «tæpping» som er å legge bankkortet oppå bankterminalen. Hvis du må slå kode er det lurt å bruke ene hjørnet på bankkortet å trykke koden med så slipper du ta på bankterminalen.

Velkommen tilbake til oss.