Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

INFO OM STENGTE BUTIKKER

INFORMASJON I FORBINDELSE MED CORONAVIRUSET

I tråd med de kommunale retningslinjene har vi nå dessverre måttet stenge følgend butikker: Røa Torg, Bogstadveien, Sjølyst, Linderud, Oslo City, Storo, Strømmen, Triaden og Metro.

HENTING AV PAKKER BESTILT I NETTBUTIKKEN

Pakker som er bestilt med «hent i butikk» og som allerede er på vei til valgt butikk vil bli rutet om til andre utleveringssteder. Du vil få informasjon om hvor pakken kan hentes ut.

BYTTING AV VARER I STENGTE BUTIKKER

Ønsker du å bytte en vare du har kjøpt i en av våre butikker som er stengt? Fortvil ikke, bytteretten på dine varer forlenges med 14 dager etter at butikken har åpnet igjen.

BESØK I VÅRE ÅPNE BUTIKKER

I våre butikker som fortsatt holder åpent har vi høyt fokus på smittevern og følger de rådene som kommer fra Helsedirektoratet.

Vaner som forebygger smitte
Alle våre ansatte er godt informert om helsedirektoratet sin veileder for å forebygge og begrense smitte. I tillegg er alle våre butikker utstyrt med plakater for å minne både oss og deg om å vaske hender, hoste i albuekrok og holde avstand.

Vask av butikken
Vi vasker butikken hyppig og vil vaske berøringsflater inkludert bankterminal flere ganger daglig.

Hold avstand
Vi gleder oss til å møte deg i butikken, men husk at vi må holde minimum 1 meters avstand til hverandre. Hvis det skulle bli for mange kunder i butikken samtidig vil vi be deg vente utenfor til andre kunder går ut igjen.

Betal med kort
Vi oppfordrer alle så langt det er mulig til å betale med kort. Bruk «tæpping» som er å legge bankkortet oppå bankterminalen. Hvis du må slå kode er det lurt å bruke ene hjørnet på bankkortet å trykke koden med så slipper du ta på bankterminalen.

Vi gleder oss til å se deg!