Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Sesongens it-kåper

Høsten er her og noe av det beste med denne årstiden er alle de lekre kåpene som nå er på plass i butikk. Her viser vi deg noen av våre favorittkåper som gjør det enkelt å holde en feminin stil i de kalde månedene fremover.

Sesongens kåper kommer i de klassiske fargene blått og grått, men vi ser at det også er plass for ruter, grønt og brente jordtoner på fargeskalaen denne høsten. Kåpene kommer i både dobbeltspent, trendy oversized og feminine innsvingte passformer – her er det noe for enhver smak og vi gleder oss til å ta i bruk høstens kåper og håper at du lar deg inspirere.

Feminin dobbeltspent

Klassisk dypblå kåpe i fin ullmiks med innsvingt liv og dobbeltspent knapping. Kåpen er en klassiker som kan bruke i mange år og som kan pyntes opp eller ned ut fra den anledning du skal bruke den til.

Trendy ruter

Ruter er helt riktig denne sesongen og skal du investere i en kåpe i høst er ruter virkelig et alternativ som er verdt å vurdere. Her i en dobbeltspent variant med knyting i livet.  

Klassisk elegant

En svart kåpe i tradisjonelt snitt er en garderobeklassiker som du alltid har bruk for. Bruk den med jeans til hverdags, eller over kjolen når du skal på fest. Denne kåpen er uforet og du kan derfor bruke den hele året.

Høstens farge

Høsten preges av jordfarger og denne fantastiske rustbrune kåpen er en av våre store favoritter denne høsten. Kåpen har et tidsriktig maskulint snitt, med fin lengde og knapper i mørk kontrastfarge.

Ruter i vinden

Det er ikke tvil om at ruter er viktig i høst og en trend som dukker opp nesten hver sesong. Denne kåpen kommer i en kjempefin hundetann rute i brune og blå toner. En oppdatert klassiker som vi ønsker oss nå.

Nydelig grønn

Grønn er en av sesongens store farger og den grønne tonen på denne kåpen er helt nydelig. Kåpen har et klassisk snitt med knyting i livet og er uforet slik at den kan brukes til de fleste anledninger.

Shop nå

Sesongens kåper