Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Vinterens favoritter

Hold på varmen samtidig som du holder stilen i vinter. Skjorte, frakk og genser, oppdater garderoben med plagg som passer til sesongens kjøligere vær. Sjekk ut favorittene vi sverger til i vinter!

Back to basic

Denim og jeans fortsetter sterk i vinter og gjerne i kombinasjon av flere elementer av denim i samme antrekk. En av våre favoritter i år er en denim skjorte fra Mario Conti, som kan dresse opp og ned et antrekk alt etter behov. Kombiner den gjerne med en jeans i en annen nyanse og sneakers for et tøft uttrykk.

Denimskjorte, Mario Conti 799 kr, t-skjorte, Mario Conti 299 kr, bukse, Mario Conti Slim Steve, 899 kr.

Nyanser av brun

Varm brun eller beige, er det en farge du bør satse på denne sesongen, så er det nyanser av brun. Gå til innkjøp av en vinterjakke i år i en av disse nyansene, som for eksempel denne elegante ullkåpen fra Mario Conti. En kamelfarget frakk/kåpe er noe enhver mann bør eie, og som passer perfekt over en dress eller med en høyhalset genser og et par sorte bukser.

Ullfrakk, Mario Conti 1999 kr, høyhalset genser, Mario Conti 799 kr, bukse, Jean Paul 1499 kr.

Strikkegenser

En deilig strikkegenser er et must i garderoben, og denne lune genseren fra Mario Conti får deg til å se både smart og sofistikert ut. Hold varmen i vinter og bruk den over en skjorte og et par jeans eller en penbukse, og du har med en gang et nedtonet antrekk som passer de fleste anledninger.

Strikk, Mario Conti 999 kr, skjorte, Jean Paul 999 kr, bukse, Mario Conti chinos 899 kr.