Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Fire jakker som er perfekt for vinteren

Gjør deg rustet for kjøligere og våtere dager. Oppdater garderoben med sesongens nyheter innen yttertøy, som holder deg både varm og tørr i vinter. Vi har plukket ut fire favoritter som vi mener passer perfekt til vinterværet.

Regnjakke

Når de tunge regnværsdagene slår til, er det godt å ha en jakke som holder deg helt tørr på store deler av kroppen. En regnjakke som puster godt og har en hette som beskytter når regnet blåser mot deg er helt perfekt. Velg en jakke som er lett vattert og som isolerer, slik at du holder på varmen. På de kjøligste dagene kan man gjerne ha på lag på lag eller en tynn dunjakke under.

Sydney jacket Jean Paul

Sydney jakke fra Jean Paul, 2699 kr

Lett dunjakke

En klassisk lett dunjakke er et «must have» i garderoben og passer utmerket om vinteren. Det er en lett og allsidig jakke du kan ta med overalt, og kan brukes til de fleste anledninger, enten om du skal på byen eller en tur på fjellet. Bruk den gjerne som en varmeforsterker under en skalljakke eller som ytterjakke alene.

Luc dunjakke Jean Paul

Luc dunjakke fra Jean Paul, 1999 kr.

Parkas

Er det en jakke du kan stole på i vinter så er det parkas. Med et robust ytterstoff og god isolering holder den både vind og kulde ute, samtidig som du ser stilfull ut. Parkas er en anvendelig jakke som kan brukes til alt, og som holder deg varm og komfortabel hele sesongen. Hos oss finner du parkas i god kvalitet fra kjente merkevarer.

Aritzo parka Mario Conti

Aritzo parka fra Mario Conti, 2999 kr.

Ullfrakk

En klassisk ullfrakk er noe enhver mann bør eie og som gir et elegant løft i vintergraderoben. Det er et flott plagg som kan brukes til både festlige anledninger og hverdagslig bruk. Den kan være både sporty og stilig, alt ettersom hvordan man styler den. Velg gjerne en som er nøytral i fargen, så varer den sesong etter sesong.

Roma ullfrakk Mario Conti

Roma ullfrakk fra Mario Conti, 1999 kr

Trendene vi sverger til i høst!