Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

6 lekre antrekk til årets julefester

Glitter, blonder, velour eller paljetter – Her er festantrekkene som får deg til å skinne.

Den store festsesongen er i gang noe som innebærer litt flere sammenkomster og middager enn ellers i året. Julefest med jobben, venninnejulebord og julefeiring – anledningene til å pynte seg står i kø og det finnes et hav av alternativer av hva du kan gå med.

Den glitrende paljettkjolen, den klassiske «lille sorte» eller en sexy jumpsuit. Her er 6 stilsikre antrekk som garantert vil få deg til å skinne på julefestene.

La deg inspirere og gjør deg klar for sesongens mange og lange netter.

1. Lekker i velour

Ønsker du et litt annerledes festantrekk enn den klassiske julebordkjolen, vil en lekker dress i velour være midt i blinken for deg. Det myke velour stoffet er i vinden som aldri før og gir deg en luksuriøs stil, samtidig som det er behagelig på. Tilfør antrekket noe sensuelle detaljer, som for eksempel en blonde topp under blazeren. Kombiner antrekket med en matchende veske og et par dristige øredobber, og du får med en gang et glamorøst festantrekk som samtidig skiller seg ut.

Velour blazer og bukse

Blazer BLU, 1299 kr. Bukse BLU, 899 kr. Topp Inwear, 600 kr. Øredobber Snø Of Sweden, 299 kr. Armbånd Snø Of Sweden, 399 kr. Veske Pourchet, 799 kr.

2. En paljettdrøm

Utnytt tiden av året til å skinne litt ekstra. Med en glitrende paljettkjole blir du festklar på 1-2-3 og uten tvil den mest synlige. Selve kjolen er som et stort smykke i seg selv, så her kan du enten bruke et par enkle øredobber til eller dra den helt ut med et par skinnende øredobber for litt ekstra glam. Med høyhælte sko og håret hengende løs, og du er klar for å danse hele natten.

Paljettkjole

Kjole Donna, 1299 kr. Kåpe Riccovero, 3999 kr. Øredobber Snø Of Sweden, 399 kr. Veske Pourchet, 799 kr. Armbånd Snø Of Sweden, 299 kr.

3. Delikat klassiker

Det er ingen andre kjoler som er like klassiske enn blondekjoler. Med sine romantiske og delikate detaljer, sørger blondepartiet for at kjolen virker flatterende og passer de fleste anledninger. En julefestkjole trenger ikke være sort eller rød, en grønn variant er en like trygg investering og spesielt med blonder. Sett fokus på midjen og pynt opp kjolen ved hjelp av tilbehør som smykker og en lekker veske, og du får med en gang et elegant uttrykk

Blondekjole

Kjole BLU, 1999 kr. Kåpe BLU, 2499 kr. Øredobber Snø Of Sweden, 299 kr. Armbånd Snø Of Sweden, 599 kr. Veske Pourchet, 799 kr.

4. Kledd fra topp til tå

Selv om kjole er en sikker vinner, kan det være minst like fint med en jumpsuit på julefesten. Den er både tidløs og glamorøs på samme tid og du skiller deg i tillegg litt ut. En annen fordel med dette antrekket er at du også slipper å tenke på hvordan du skal kombinere plaggene, her har du alt i ett. Hold deg varm med en deilig fuskepels over antrekket og sett på et par statement-øredobber, og du er klar for fest.

Jumpsuit

Jumpsuit Donna, 1299 kr. Øredobber Snø Of Sweden, 399 kr. Fuskepels jakke VaVite, 999 kr. Veske Pourchet, 799 kr. Armbånd Snø Of Sweden, 399 kr.

5. Den lille sorte

Du kan aldri trå feil ved å satse på «den lille sorte». En evig klassiker som for mange av oss har vært redningen ut av kleskrisen. Den er allsidig og kan styles på utallige måter, noe som gjør at den passer perfekt til alle anledninger. Gå for delikate materialer denne sesongen, som f.eks. velour eller blonder. Kombiner den med en klassisk kåpe og noen enkle glitrende smykker, og du får med en gang et klassisk og eksklusivt festantrekk.

Den lille sorte

Kjole VaVite, 699 kr. Kåpe Riccovero, 3599 kr. Øredobber Snø Of Sweden, 399 kr. Armbånd Snø Of Sweden, 499kr.

6. Rocka i helsort

Et helsort antrekk til fest trenger på ingen måte å være kjedelig, heller tvert imot. Ved å blande ulike materialer og teksturer i sort kan det skape et veldig spennende og stilfullt uttrykk. Blonder, paljetter, velour – her er alt lov. Ønsker man å bryte med det superfeminine er et par sorte skoletter å foretrekke, da det gjør antrekket litt mer rocka. Med et par synlige øredobber og velfrisert hår, er det ikke mere som skal til for å bli festens midtpunkt.

Helsort antrekk

Topp Inwear, 600 kr. Bukse BLU, 1199 kr. Fuskepels jakke, 999 kr. Øredobber Snø Of Sweden, 249 kr. Armbånd Snø Of Sweden, 699 kr. Sko Steve Madden, 1699 kr.