Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Visby

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer
449,- før 599,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Tekstilbelte fra Saddler. Et mønstret tekstilbelte av førsteklasses kvalitet. Beltet har matt sølvfarget spenne og selve tekstildelen er elastisk. Hvis du er mellom to størrelser, anbefaler vi at du går en størrelse ned. Les mer

 • Tekstilbelte fra Saddler. Et mønstret tekstilbelte av førsteklasses kvalitet. Beltet har matt sølvfarget spenne og selve tekstildelen er elastisk. Hvis du er mellom to størrelser, anbefaler vi at du går en størrelse ned.

  Materialer: Skinn/tekstil
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7247090

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.