Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

TUFTE FACE MASK BLACK m 2 stk filter

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
99,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Tøymunnbind laget av økologisk bomull. Leveres med filter for økt beskyttelse. Dette er laget av polypropylen og er et engangsfilter som skal kastes etter bruk. Bruk av filter gir økt beskyttelse og er laget for å holde mikroorganismer tilbake. Med filter vil man oppnå en filtreringseffekt på 99 % og tilfredsstiller således kvalitetskrav for tøymunnbind i det offentlige rom der filtreringseffektiviteten er anbefalt over 70 %. Brukes denne tøymasken uten filter, er imidlertid filtreringseffekten lav og beregnet til ca 30 %. Strammestrikkene rundt hvert øre er justerbare slik at munnbindet vil passe de aller fleste ansiktsformer og ansiktsstørrelser. Dette tøymunnbindet er kun tenkt for bruk av privatpersoner i det offentlige rom. Det skal IKKE benyttes som et medisinsk munnbind. NB! kjøp gjerne også 10 pk FILTER FOR TUFTE FACE MASK Les mer

Hvordan bruke produktet:

 • Vask munnbindet før første gangs bruk.
 • Rengjør hendene nøye før du tar på munnbindet.
 • Brett ut og utvid munnbindet, plasser filteret i filterlommen.
 • Hold en ørestrikk i hver hånd med nesbøylen vendt oppover.
 • Plasser munnbindet under haken. Fest ørestrikkene bak hvert øre og bruk evnt strammefunksjonen slik at det sitter godt.
 • Plasser fingertuppene på toppen av nesebøylen og press slik at munnbindet former seg etter neseryggen. Påse at munnbindet sitter tett inntil ansiktet.
 • Bruk kun munnbindet en gang før det vaskes. Etter bruk, fjern munnbindet ved å ta tak i ørestrikkene og oppbevar i f eks en pose frem til vask.
 • Bytt til rent munnbind dersom det blir fuktig.
 • Vaskes på 60 grader mellom hver bruk.
 • Tøymunnbind laget av økologisk bomull. Leveres med filter for økt beskyttelse. Dette er laget av polypropylen og er et engangsfilter som skal kastes etter bruk. Bruk av filter gir økt beskyttelse og er laget for å holde mikroorganismer tilbake. Med filter vil man oppnå en filtreringseffekt på 99 % og tilfredsstiller således kvalitetskrav for tøymunnbind i det offentlige rom der filtreringseffektiviteten er anbefalt over 70 %. Brukes denne tøymasken uten filter, er imidlertid filtreringseffekten lav og beregnet til ca 30 %. Strammestrikkene rundt hvert øre er justerbare slik at munnbindet vil passe de aller fleste ansiktsformer og ansiktsstørrelser. Dette tøymunnbindet er kun tenkt for bruk av privatpersoner i det offentlige rom. Det skal IKKE benyttes som et medisinsk munnbind. NB! kjøp gjerne også 10 pk FILTER FOR TUFTE FACE MASK

  Materialer: 100% Økologisk bomull
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7247395

  Normal maskinvask maks 60º

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på 60 grader mellom hver bruk

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.