Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Fri frakt!

The Blue 3 Pack Boxer

3-pack boxershorts med to mønstrede, og ensfarget boxer. Boxerene er i elastisk bomull med behagelig bred logostrikk i livet for god komfort. Les mer

Velg farge
Blå: Riverside Blå: Riverside
499,-
Velg størrelse:

Fri frakt!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • 3-pack boxershorts med to mønstrede, og ensfarget boxer. Boxerene er i elastisk bomull med behagelig bred logostrikk i livet for god komfort.

  Materialer: 95% bomull, 5% elastan
  Fargekode: EOT
  Artikkelnummer: 7245327

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.