Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Prikket Sokk 2pk

Velg farge
Blå: Chambray Blue Blå: Chambray Blue Grå: Eiffel Tower Grå: Eiffel Tower
149,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

2 pack sokk i behagelig bomullsblanding. Sokkene komme med ett par ensfarget sokk i navy farge, og ett par med diskret prikkemønster. En variant i grått, og en i navy. Les mer

 • 2 pack sokk i behagelig bomullsblanding. Sokkene komme med ett par ensfarget sokk i navy farge, og ett par med diskret prikkemønster. En variant i grått, og en i navy.

  Materialer: 80% Bomull, 15% Polyamide, 5% Lycra
  Fargekode: EN3
  Artikkelnummer: 7244348

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.