Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Jean Paul Boxer

Velg farge
Blå: Turquoise Blå: Turquoise
199,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Ensfarget boxershorts i bomull med behagelig stretch for god komfort. Boxeren har behagelig kontrastfarget elastikk med logo i livet. Les mer

 • Ikke på lager i VICbutikker
 • Ensfarget boxershorts i bomull med behagelig stretch for god komfort. Boxeren har behagelig kontrastfarget elastikk med logo i livet.

  Materialer: 95% bomull, 5% elastane
  Fargekode: EAN
  Artikkelnummer: 7246960

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan tørkes i tørketrommel ved normal temperatur.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.