Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

JP Big Circle Print Boxer

Velg farge
Blå: Limoges Blå: Limoges
199,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

mønstret boxershorts i elastisk bomull for god komfort og passform. Boxeren er i blåtoner og har bred behagelig strikk i livet med logo. Les mer

 • mønstret boxershorts i elastisk bomull for god komfort og passform. Boxeren er i blåtoner og har bred behagelig strikk i livet med logo.

  Materialer: 94% bomull, 5% elastan
  Fargekode: EHA
  Artikkelnummer: 7246148

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.