Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre.

10 pk FILTER FOR TUFTE FACE MASK

Filteret er et engangsfilter og skal kastes etter bruk. Det består av 5 lag; ytre og indre lag er laget av polypropylen, ikke vevd. Midtre lag er laget av smelteblåst polypropylen, med aktivt karbonfilter i midten. Filteret er laget for å holde tilbake mikroorganismer og har en bakteriefiltreringsevne (BFE)≥ 99%. Filtreringsevnen ved bruk av munnbind er 30% uten bruk av filter, og over 99% med bruk av filter. For optimal beskyttelse, plasser filteret i filterlommen foran på munnbindet. Følg munnbindets bruksanvisning nøye. Det er 10 filtere i pakken. Les mer

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White
39,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Filteret er et engangsfilter og skal kastes etter bruk. Det består av 5 lag; ytre og indre lag er laget av polypropylen, ikke vevd. Midtre lag er laget av smelteblåst polypropylen, med aktivt karbonfilter i midten. Filteret er laget for å holde tilbake mikroorganismer og har en bakteriefiltreringsevne (BFE)≥ 99%. Filtreringsevnen ved bruk av munnbind er 30% uten bruk av filter, og over 99% med bruk av filter. For optimal beskyttelse, plasser filteret i filterlommen foran på munnbindet. Følg munnbindets bruksanvisning nøye. Det er 10 filtere i pakken.

  Fargekode: 100
  Artikkelnummer: 7247398

  Tåler ikke vask.

  Engangs

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.