Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

10 pk FILTER FOR TUFTE FACE MASK

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White
29,- før 39,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Filteret er et engangsfilter og skal kastes etter bruk. Det består av 5 lag; ytre og indre lag er laget av polypropylen, ikke vevd. Midtre lag er laget av smelteblåst polypropylen, med aktivt karbonfilter i midten. Filteret er laget for å holde tilbake mikroorganismer og har en bakteriefiltreringsevne (BFE)≥ 99%. Filtreringsevnen ved bruk av munnbind er 30% uten bruk av filter, og over 99% med bruk av filter. For optimal beskyttelse, plasser filteret i filterlommen foran på munnbindet. Følg munnbindets bruksanvisning nøye. Det er 10 filtere i pakken. Les mer

 • Filteret er et engangsfilter og skal kastes etter bruk. Det består av 5 lag; ytre og indre lag er laget av polypropylen, ikke vevd. Midtre lag er laget av smelteblåst polypropylen, med aktivt karbonfilter i midten. Filteret er laget for å holde tilbake mikroorganismer og har en bakteriefiltreringsevne (BFE)≥ 99%. Filtreringsevnen ved bruk av munnbind er 30% uten bruk av filter, og over 99% med bruk av filter. For optimal beskyttelse, plasser filteret i filterlommen foran på munnbindet. Følg munnbindets bruksanvisning nøye. Det er 10 filtere i pakken.

  Fargekode: 100
  Artikkelnummer: 7247398

  Tåler ikke vask.

  Engangs

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.