Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Bruno Glove

Velg farge
Svart: Caviar Svart: Caviar Brun: Chocolate Brown Brun: Chocolate Brown
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Eksklusiv skinnhanske i mykt geiteskinn med fôr i ull-cashmere. Hansken har detaljsømmer og en dekorativ justerbar rem med trykknapp på oversiden. Elastikk på underside. Les mer

 • Vannavstøtende kromfritt geiteskinn
 • Eksklusiv skinnhanske i mykt geiteskinn med fôr i ull-cashmere. Hansken har detaljsømmer og en dekorativ justerbar rem med trykknapp på oversiden. Elastikk på underside.

  Materialer: 100% geiteskinn
  Fargekode: C25
  Artikkelnummer: 7244073

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.