Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Bamboo Boxershorts

Velg farge
Blå: Nebulas Blue Blå: Nebulas Blue
199,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Boxershorts i en god blanding av bambus og bomull med god stretch. Bambus er et bærekraftig materiale som er svært mykt og behagelig. Boxeren har bred komfortabel strikk i livet med ton i ton logo. Les mer

 • Boxershorts i en god blanding av bambus og bomull med god stretch. Bambus er et bærekraftig materiale som er svært mykt og behagelig. Boxeren har bred komfortabel strikk i livet med ton i ton logo.

  Materialer: 65% bambus, 30% bomull, 5% elastane
  Fargekode: EOV
  Artikkelnummer: 7243379

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.