Gå til innhold

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre!

Balmat Cap

Sporty cap i 100% bomull med vevet logo og skrift i front og på sidene. Capsen har 6 paneler, ton i ton sømmer, kontrastfarget brem på undersiden og regulering bak. Les mer

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
299,- før 399,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i VICbutikker

FRI FRAKT på alle ordre!

Levering på døren

14 dagers returrett

 • Sporty cap i 100% bomull med vevet logo og skrift i front og på sidene. Capsen har 6 paneler, ton i ton sømmer, kontrastfarget brem på undersiden og regulering bak.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7243239

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes i vaskepose

  Må ikke vris

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.