Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Tissot Pique

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
449,- før 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Detaljrik Piquet med blokkstripe og print under kragen. Piquettrøyen kommer i 100% bomull og har små splitter i siden, knappestolpe med hvite knapper og kontrastfarget knappetråd, detaljer inne i kragen, tricolore tab i venstre sidesøm og en liten badge på ermet. Les mer

 • Detaljrik Piquet med blokkstripe og print under kragen. Piquettrøyen kommer i 100% bomull og har små splitter i siden, knappestolpe med hvite knapper og kontrastfarget knappetråd, detaljer inne i kragen, tricolore tab i venstre sidesøm og en liten badge på ermet.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7246539

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Strekkes i fasong

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.