Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

LEAVES PRINTET T-SKJORTE

Velg farge
Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy Hvit: Bright White Hvit: Bright White
349,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

T-skjorte med printet hvitt bladmønster i behagelig Supima-bomull som er spesielt slitesterkt, krymper lite og bevarer fargen bedre enn vanlig bomull. Den kortemede t-skjorten har ensfarget brystlomme med knapp, kant rundt halsen og ermet. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Ikke på lager i VICbutikker
 • T-skjorte med printet hvitt bladmønster i behagelig Supima-bomull som er spesielt slitesterkt, krymper lite og bevarer fargen bedre enn vanlig bomull. Den kortemede t-skjorten har ensfarget brystlomme med knapp, kant rundt halsen og ermet. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100% Supima-bomull
  Fargekode: C27
  Artikkelnummer: 7243104

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes med tilsvarende farger. Opptil 5% krymp.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.