Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Bozon T-Skjorte

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
399,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

T-skjorte i myk kvalitetsbomull med retro print på brystet. T-skjorten har rund hals med en liten ribkant og kontrastfarget bånd i nakken. Liten tricolor tab i siden. Kort erm og rett passform.Modellen er 190 cm høy og bruker str. M. Les mer

 • T-skjorte i myk kvalitetsbomull med retro print på brystet. T-skjorten har rund hals med en liten ribkant og kontrastfarget bånd i nakken. Liten tricolor tab i siden. Kort erm og rett passform.Modellen er 190 cm høy og bruker str. M.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7245329

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  5% krymp. Må ikke strykes direkte på print

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.