Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

BENJAMIN PIQUE

Velg farge
Blå: Dark Sapphire Blå: Dark Sapphire Hvit: Bright White Hvit: Bright White
149,- før 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Oppdatert piqueskjorte med diskret knappestolpe og matchende knapper. Piquettrøyen har en liten ribkrage med innstrikket struktur og ton i ton broderi på brystet. Normal passform. Les mer

Mer info

Mer info

Oppdatert piqueskjorte med diskret knappestolpe og matchende knapper. Piquettrøyen har en liten ribkrage med innstrikket struktur og ton i ton broderi på brystet. Normal passform.

Materialer: 100% Bomull
Fargekode: ENM
Artikkelnummer: 7246710

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes med tilsvarende farger.

Må ikke strykes på broderiet. Opptil 5% krymp

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler