Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Achille T-Skjorte

Velg farge
Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange Hvit: Bright White Hvit: Bright White
349,- før 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Sporty t-skjorte i behagelig 100% bomull med logoprint i front. T-skjorten har rund hals med ribkant og vevet tricolore flagg nede i siden. Les mer

 • Sporty t-skjorte i behagelig 100% bomull med logoprint i front. T-skjorten har rund hals med ribkant og vevet tricolore flagg nede i siden.

  Materialer: 60% bomull, 40% polyester
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7243007

  Finvask maks 40º;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon2

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.